0
Košarica
0,00 €
menu zapri
0
Košarica
0,00 €
  • Domov
  • / Novice
  • / Pridruži se nam na ekskluzivnem vinskem potovanju po Italiji

Pridruži se nam na ekskluzivnem vinskem potovanju po Italiji

17.06.2024

Vabimo te na nepozabno vinsko potovanje po italijanskih vinorodnih deželah, kjer se bomo poglobili v bogato zgodovino in raznolike okuse lokalnih vin.

Skupaj z našimi partnerji, agencijo REM travel, ki skrbi za vrhunska in nepozabna doživetja se bomo podali na izjemno eno-gastronomsko izkušnjo. Spoznali bomo kar dva Collia, raziskali skrite kotičke Franciacorte in se prepustili užitkom vinskega raja v Vapolicelli.

Na potovanju, ki bo potekalo med 18. in 20. 10. 2024, si bomo ogledali kar 5 vrhunskih vinskih hiš. Najprej se bomo podali čez slovensko mejo in si v italijanskem Colliu ogledali posest Fantinel ter okusili njihova izjemna vina - nekatera od teh vin stekleničijo tudi za kraljico hip-hop in soula, Mary J. Blige. Po kosilu nas bo pot vodila v hišo Roncaia, kjer se bomo prepustili izjemni vinski degustaciji.

Po nočitvi nas bo pot vodila v hišo, ki je leta 1936 pridelala prvi Amarone - Bertani. Ogledu bo sledila izjemna degustacija, kjer bomo okusili najnovejši Amarone della Valpolicella Classico, ki ga je Robert Parker ocenil z neverjetnimi 100 točkami! Iz Valpolicelle pa nas bo pot vodila v Franciacorto, deželo izjemnih penečih vin. Ogledali si bomo hišo Berlucchi, kraj kjer je leta 1961 nastalo prvo peneče vino, ki je postavilo temelje tej čudoviti vinski deželi. Ekskluzivno za nas bodo odprli tudi vrata njihove Palazzo Lana, zgodovinske palače, ki šteje več kot 500 let.

Pot nazaj nas bo vodila v Goriška Brda, kjer si bomo ogledali najnovejšo hišo družine Ščurek in uživali v njihovih vinih.

Cena na osebo znaša 1.499,00 EUR, za bivanje v dvoposteljni sobi 1.399,00 EUR, aranžma pa vključuje:

  • nočitve v izbranih hotelih,
  • degustacije vin in oglede kleti
  • prevoz med vsemi destinacijami
  • spremstvo vrhunskega sommelierja g. Valentina Bufolina
  • vse obroke, vključno s kosili in večerjami

Te zanima več? Tukaj lahko najdeš predstavitveno brošuro.

Prijavo lahko pošlješ na naslov valentin.bufolin@drinx.si ali pa s klicem na telefonsko številko 040 697 480.

Prijave: do 25. 07. 2024 oz. do zapolnitve mest!