KOLEKCIJA KOZARCEV FABRICE SOMMIER
Fabrice Sommier je aktualni predsednik sommelierske zveze Francije. Dolga leta je bil glavni sommelier restavracije Georges Blanc, ki se ponaša s 3 Michelinovimi zvezdicami. Ponaša se s številnimi nazivi, med drugim najboljšega sommelierja Francije leta 2007, diplomiranega sake sommelierja, naziva Master of Port 2010 in habano sommelierja.
Kolekcija kozarcev F.Sommier s čistimi in natančnimi oblikami nežno poveličuje aromatično plemenitost Grand Cru vin.
Dimenzije: V: 245 mm / Ø : 97 mm
Kolekcije: F. Sommier
Tip izdelave: Ultralight
Tip kozarca: Univerzalni kozarci
NAČIN IZDELAVE
ULTRALIGHT
Po dveh letih raziskav in razvoja je inovativen postopek "Ultralight" končno na voljo! Kozarce Ultralight odlikuje izjemna finesa in optimalna lahkotnost ter zagotavlja "wow" efekt, ki se po občutku približa ročno izdelanim kolekcijam!
|
STROJNO IZDELANO
Strojna izdelava in vrhunsko obvladovanje hladnega rezanja zagotavljata izjemno vzdržljivost in odpornost kozarca, obenem pa se približa finesi in transparentnosti kozarcev, ki so bili ročno izdelani.
|
VZDRŽEVANJE
Kozarec je primeren za pranje v pomivalnem stroju. Priporočamo, da uporabite program za steklo. | |
Priporočamo ročno pranje z vročo vodo, brez uporabe detergenta. | |
Za večji sijaj očistite kozarec s krpo iz mikrovlaken. | |
Ne obračajte podstavka in čaše v nasprotno smer. | |
Impregnirajte krpo z nekaj kapljicami belega kisa, da steklu povrnete naravni sijaj. |
Vabljeni k registraciji za varen nakup in spremljanje statusa naročil.
RegistracijaNakupujte varno in udobno. Kot naš uporabnik imate vpogled tudi v status naročila. Postopek je enostaven, potrebujemo le vaš elektronski naslov in nekaj podatkov.
Registracija B2BNa vaš e-poštni naslov smo vam poslali povezavo, s katero bomo verificirali vaš e-poštni naslov. Verifikacija e-poštnega naslova je potrebna samo ob prvi prijavi. Po uspešni verifikaciji se bo izbrani izdelek samodejno dodal v opomnik.
Izdelek ste uspešno dodali v opomnik. Ko bo izdelek na zalogi boste o tem obveščeni na vaš email naslov.