Krema iz mletega črnega tartufa (Tuber aestivum Vitt.) se odlično podak polenti s sirom, testeninam, rižotam, smetanovim omakam in jajcem. Dodamo jo lahko tudi mesnim in ribjim...
Shitake gobice so čvrste in mesnate teksture. Vložene so v ekstra deviško oljčno olje iz Abruzza. So odličen prigrizek h narezkom in sirovim ploščam, dodamo pa jih lahko tudi...
Mini čili papričice polnjene s pecorino ovčjim sirom so tipična italijanska predjed. Čili papričice ciliegione so srednje pekoče in okrogle oblike, podobne češnjam. Postrežemo...
Razkoščičene olive sorte taggiascha iz Ligurijske obale v ekstra deviškem oljčnem olju so klasičen italijanski antipasto. Postrežemo jih kot predjed, dodamo jih brusketam ali...
Italijanski sušeni paradižniki v ekstra deviškem oljčnem olju iz ligurijske obale so klasičen italijanski antipasto. Postrežemo jih kot predjed, dodamo jih brusketam ali solatam.
Fileji slanih inčunov (Engraulis encrasicolus L.) v ekstra deviškem oljčnem olju so nepogrešljiva sestavina mediteranske kuhinje. Serviramo jih na brusketah, dodamo na pice, v...
Češnje Hotela Starlino so izvrstne popolnoma naravne češnje Maraschino, ki so zorele dva tedna v naravnem soku Marasca in nato počivale še en teden, da dosežejo svoj vrhunski...
Na vaš e-poštni naslov smo vam poslali povezavo, s katero bomo verificirali vaš e-poštni naslov. Verifikacija e-poštnega naslova je potrebna samo ob prvi prijavi. Po uspešni verifikaciji se bo izbrani izdelek samodejno dodal v opomnik.
Uspešno
Izdelek ste uspešno dodali v opomnik. Ko bo izdelek na zalogi boste o tem obveščeni na vaš email naslov.