Christian Drouin se je dolga leta spraševal, kako pridelati mladi calvados, ki bi bil dobro uravnotežen v okusu in hkrati ponujal intenziven sadni šopek.
To harmonijo je dosegel z združitvijo ostre svežine hrušk perry z gladkostjo jabolk cider.
Sider in perry destilirajo v koloni in nato starajo v starih, pogosto uporabljenih sodih, ki ohranjajo subtilno ravnovesje tega kalvadosa s privlačnim vonjem po svežem sadju.
Vabljeni k registraciji za varen nakup in spremljanje statusa naročil.
RegistracijaNakupujte varno in udobno. Kot naš uporabnik imate vpogled tudi v status naročila. Postopek je enostaven, potrebujemo le vaš elektronski naslov in nekaj podatkov.
Registracija B2BNa vaš e-poštni naslov smo vam poslali povezavo, s katero bomo verificirali vaš e-poštni naslov. Verifikacija e-poštnega naslova je potrebna samo ob prvi prijavi. Po uspešni verifikaciji se bo izbrani izdelek samodejno dodal v opomnik.
Izdelek ste uspešno dodali v opomnik. Ko bo izdelek na zalogi boste o tem obveščeni na vaš email naslov.