Gualtallary, Tupungato, Mendoza Na več kot 1.300 m nadmorske višine.
- Ročno obiranje ob zori, aprila, ob polni polifenolni zrelosti.
- Ročna izbira grozdov.
- Predfermentativna maceracija pri nizkih temperaturah.
- Fermentacija z naravnimi in izbranimi kvasovkami v cisternah iz nerjavnega jekla pri nadzorovani temperaturi 26 °C.
- Vino je 3 mesece v stiku s francoskim hrastom, nato pa se najmanj 3 mesece hrani v steklenicah.
Na začetku se začutijo cvetlične note vijolic skupaj s svežim in zelo intenzivnim sadnim izrazom, ki spominja na rdeče slive, jagode in robide.
Okus je svež, gladek in uravnotežen, s subtilno mineralno teksturo.
Izraz območja.
Vabljeni k registraciji za varen nakup in spremljanje statusa naročil.
RegistracijaNakupujte varno in udobno. Kot naš uporabnik imate vpogled tudi v status naročila. Postopek je enostaven, potrebujemo le vaš elektronski naslov in nekaj podatkov.
Registracija B2BNa vaš e-poštni naslov smo vam poslali povezavo, s katero bomo verificirali vaš e-poštni naslov. Verifikacija e-poštnega naslova je potrebna samo ob prvi prijavi. Po uspešni verifikaciji se bo izbrani izdelek samodejno dodal v opomnik.
Izdelek ste uspešno dodali v opomnik. Ko bo izdelek na zalogi boste o tem obveščeni na vaš email naslov.