To vino hranimo v rezervoarju 6 do 8 mesecev pred malolaktično fermentacijo, nato ga damo v sode Damy za 1,5 leta. V sodu se dolije prazen prostor, postopek, imenovan 'ouillage'. To je enako drugačno od vin Sous-Voile Jura, ki se ne dolivajo in se tako vino izgubi v sodu s procesom staranja.
Vabljeni k registraciji za varen nakup in spremljanje statusa naročil.
RegistracijaNakupujte varno in udobno. Kot naš uporabnik imate vpogled tudi v status naročila. Postopek je enostaven, potrebujemo le vaš elektronski naslov in nekaj podatkov.
Registracija B2BNa vaš e-poštni naslov smo vam poslali povezavo, s katero bomo verificirali vaš e-poštni naslov. Verifikacija e-poštnega naslova je potrebna samo ob prvi prijavi. Po uspešni verifikaciji se bo izbrani izdelek samodejno dodal v opomnik.
Izdelek ste uspešno dodali v opomnik. Ko bo izdelek na zalogi boste o tem obveščeni na vaš email naslov.