Izbor v vinogradu, ročno obiranje, nežna obdelava, zelo zmerna, ročno potopitev Maceracija 18 dni. Brez stiskanja, samo prosto tekoče vino. 9. Zorenje: 12 mesecev naravne sedimentacije. 30 mesecev v barikih. Zorenje 32 mesecev v velikih lesenih sodih. Po naravnem bistrenju 12 mesecev zorenja v steklenici. 10. Opis vina: kakav, suhe slive, gozdna tla po svežem dežju, robide.
Vabljeni k registraciji za varen nakup in spremljanje statusa naročil.
RegistracijaNakupujte varno in udobno. Kot naš uporabnik imate vpogled tudi v status naročila. Postopek je enostaven, potrebujemo le vaš elektronski naslov in nekaj podatkov.
Registracija B2BNa vaš e-poštni naslov smo vam poslali povezavo, s katero bomo verificirali vaš e-poštni naslov. Verifikacija e-poštnega naslova je potrebna samo ob prvi prijavi. Po uspešni verifikaciji se bo izbrani izdelek samodejno dodal v opomnik.
Izdelek ste uspešno dodali v opomnik. Ko bo izdelek na zalogi boste o tem obveščeni na vaš email naslov.