Riževa moka je uporabna pri vsakem receptu. Njena lastnost je da testu daje trdno strukturo. Najbolj pogosto se uporablja za piškotna in biskvitna testa, za zgoščevanje krem, pudingov, juh ali pa za pripravo svežih testenin in pic.Ker je riževa moka znana po tem, da vpije manj maščob kot druge vrste mok, je odlična za ocvrte jedi.
Vabljeni k registraciji za varen nakup in spremljanje statusa naročil.
RegistracijaNakupujte varno in udobno. Kot naš uporabnik imate vpogled tudi v status naročila. Postopek je enostaven, potrebujemo le vaš elektronski naslov in nekaj podatkov.
Registracija B2BNa vaš e-poštni naslov smo vam poslali povezavo, s katero bomo verificirali vaš e-poštni naslov. Verifikacija e-poštnega naslova je potrebna samo ob prvi prijavi. Po uspešni verifikaciji se bo izbrani izdelek samodejno dodal v opomnik.
Izdelek ste uspešno dodali v opomnik. Ko bo izdelek na zalogi boste o tem obveščeni na vaš email naslov.