Preveri zalogo po poslovalnicah
Glavno vlogo prepuščajo naravi. Skušajo jo čim bolje razumeti v vinogradu in kleti ter tako pridelati najboljše vino, ki naj odraža značilnosti oziroma karakter terena in podnebnih pogojev (terroir) ter sort, iz katerih je pridelano.
Način pridelave: klasična metoda
Sortni sestav: modri pinot (75–85 %) za karakter in aromatičnost, rebula (15–25%) za eleganco in svežino
Zorenje penine na kvasovkah: najmanj 24 mesecev
Nepovreti sladkor: brut (suho) 6–7 g/l
Skupne kisline: 6,0 g/l
Vabljeni k registraciji za varen nakup in spremljanje statusa naročil.
RegistracijaNakupujte varno in udobno. Kot naš uporabnik imate vpogled tudi v status naročila. Postopek je enostaven, potrebujemo le vaš elektronski naslov in nekaj podatkov.
Registracija B2BNa vaš e-poštni naslov smo vam poslali povezavo, s katero bomo verificirali vaš e-poštni naslov. Verifikacija e-poštnega naslova je potrebna samo ob prvi prijavi. Po uspešni verifikaciji se bo izbrani izdelek samodejno dodal v opomnik.
Izdelek ste uspešno dodali v opomnik. Ko bo izdelek na zalogi boste o tem obveščeni na vaš email naslov.