Liker svetlo slamnato rumeno barvo in značilno intenzivno aromo svežih cvetov kamilice, obogateno z rahlimi notami citrusov v ozadju. V okusu je mehak in obdajajoč z intenzivnim...
Z nezmotljivo zapeljivo in intenzivno aromo rumenega muškata. V ustih sta mehkoba in aroma izenačeni in tvorita izjemno sladko grapo z dolgim ??in obstojnim pookusom.
Bitter After Work pride najbolj do izraza v klasični miksologiji, od Americana do Negronija, kjer bo grenčine popestril z eleganco in prijetnostjo. Zmešan s penečimi se vini...
Barolo za Barolom, odlična poslastica v kombinaciji s čokolado, lahko pa tudi samostojno, da napolni brbončice za trenutke sprostitve od vsakodnevne norije. Likersko vino...
Etiketa Platinum predstavlja edinstveno tradicijo Fontanafredda, več kot 160-letno zgodovino. Grozdje nebbiolo, uporabljeno za pridelavo tega Barola, raste na ilovnatih tleh,...
Nastane s ponovnim odkrivanjem tradicije fermentacije delno razpecljanega mošta in dela celega grozdja. Na ta način se pridobijo jasnejše in bolj harmonične arome, bolj...
Rdeči Langhe, pridobljen iz barbere, zelo prijeten takoj, a še mehkejši in prijetnejši po nekaj mesecih v steklenici. Že (Gia) dobro, Že (Gia) vino: Že (Gia) rdeče.
Ime "La Lepre" nosi ime po živalicah, ki naseljujejo Langhe. Gre za vino tradicije, znano po vsakodnevnem uživanju, ki se izraža v vsem svojem bogastvu in polnosti okusa ter...
Papagena, kot ikonični lik iz Mozartove "Čarobne piščali". Barbera, močna in odkrita kot opera, ki s svojimi visokimi notami spominja na svežino tega vina. V slogu démodé, ko pa...
Marne Brune nosi ime po lapornih tleh iz katerih izvira grozdje. Pridih marmelade in rdečega sadja za strukturirano, uravnoteženo vino s čudovitimi tanini.
Pridelan zgolj ob najboljših letnikih, ko narava upa, da bo človeška roka naredila najobljše. Izbor najboljšega grozdja, iz vinogradov, ki so zgodovinsko obrodili najboljše.
Izumili so ga v 18. stoletju, cenjen na savojskem kraljevem dvoru, a znan po vsem svetu. Gre za aromatizirano vino, ki ga je Mirafiore začel pridelovati v zgodnjih 1900-ih....
Izumili so ga v 18. stoletju, cenjen na savojskem kraljevem dvoru, a znan po vsem svetu. Gre za aromatizirano vino, ki ga je Mirafiore začel pridelovati v zgodnjih 1900-ih....
Gre za kupažo treh vina, združenih eno. Cesare je sin treh različnih zgodb, ki so jih želeli povzeti v akronimu 82 03 14. Sestavljen je iz 45 % Barolo 2014, 35 % Barolo Riserva...
Na vaš e-poštni naslov smo vam poslali povezavo, s katero bomo verificirali vaš e-poštni naslov. Verifikacija e-poštnega naslova je potrebna samo ob prvi prijavi. Po uspešni verifikaciji se bo izbrani izdelek samodejno dodal v opomnik.
Uspešno
Izdelek ste uspešno dodali v opomnik. Ko bo izdelek na zalogi boste o tem obveščeni na vaš email naslov.