Preveri zalogo po poslovalnicah
Gran Anejo je staran v tropskem podnebju po metodi solera, torej dajanje mladih rumov v iste sode s starejšimi.
Opombe pri degustaciji:
Prvi obcutki na nosu so precej diskretni. Vanilijev sladkorni sirup odpira pot sladkim zacimbam, kot je cimet. Rom se zdi kandiran kot mehka sladkarija. Prezracevanje ga pošlje nazaj v nekaj bolj obcutljivega, na primer v beli nugat z mandlji.
V ustih je tekstura zelo mehka in sladka. Najprej pride na misel nugat, a sladkost se pri tem ne ustavi, saj gre naprej do cokoladnega in lešnikovega namaza. Orehi so mehki in mašcobni, na misel pridejo mandlji, prevleceni z vanilijo.
Zakljucek je skoraj kremast, zelo vanilijski in svilnat.
"Zelo okrogel in premazan rum, skoraj liker iz karamelnih orešckov ..."
Vabljeni k registraciji za varen nakup in spremljanje statusa naročil.
RegistracijaNakupujte varno in udobno. Kot naš uporabnik imate vpogled tudi v status naročila. Postopek je enostaven, potrebujemo le vaš elektronski naslov in nekaj podatkov.
Registracija B2BNa vaš e-poštni naslov smo vam poslali povezavo, s katero bomo verificirali vaš e-poštni naslov. Verifikacija e-poštnega naslova je potrebna samo ob prvi prijavi. Po uspešni verifikaciji se bo izbrani izdelek samodejno dodal v opomnik.
Izdelek ste uspešno dodali v opomnik. Ko bo izdelek na zalogi boste o tem obveščeni na vaš email naslov.