Preveri zalogo po poslovalnicah
GROZDJE: 55 % Corvina, 30 % Rondinella, 15 % Cabernet Sauvignon, Nebbiolo, Croatina, Sangiovese in Molinara
OBMOČJE PROIZVODNJE: Negrar (VR), 350 m nadmorske višine, zahodna usmerjenost
TLA: apnenec-bazalt
VINIFIKACIJA: Sušenje grozdja v lesenih zabojih, mehko stiskanje, dvomesečna maceracija na olupkih in 45-dnevna spontana alkoholna fermentacija z avtohtonimi kvasovkami
ZORENJE: 72 mesecev v srednje velikih slavonskih hrastovih sodih
Okusne opombe: Zelo intenzivna rubinasto rdeča barva, intenzivna aroma sladkega korena, kakava in vanilije, ki se prepleta z zrelimi sadnimi notami češenj in sliv. Okus je poln, intenziven, topel, s prefinjeno eleganco in izjemno obstojnostjo.
GASTRONOMSKE SODOBE: Glavne jedi iz rdečega mesa in divjačine, zreli siri
Temperatura serviranja: 18-20 °C
ALKOHOLIČNA MOČ: 17 vol. %.
IZDELANE STEKLENICE: 4.016, vsaka steklenica nosi številko omejene izdaje
Vabljeni k registraciji za varen nakup in spremljanje statusa naročil.
RegistracijaNakupujte varno in udobno. Kot naš uporabnik imate vpogled tudi v status naročila. Postopek je enostaven, potrebujemo le vaš elektronski naslov in nekaj podatkov.
Registracija B2BNa vaš e-poštni naslov smo vam poslali povezavo, s katero bomo verificirali vaš e-poštni naslov. Verifikacija e-poštnega naslova je potrebna samo ob prvi prijavi. Po uspešni verifikaciji se bo izbrani izdelek samodejno dodal v opomnik.
Izdelek ste uspešno dodali v opomnik. Ko bo izdelek na zalogi boste o tem obveščeni na vaš email naslov.