Preveri zalogo po poslovalnicah
Videz: svetlo rumen z zelenimi odsevi, neprekinjen perlaž Aroma: široka in vabljiva, od cedre do zelenega jabolka Okus: se ujema z aromo - elegantna in sveža SOMMELIER PRIPOROČAS hrano: idealen aperitiv, se odlično poda k ribjim jedem (carpaccio iz brancina z rožnato papriko, tatar iz svežega, sesekljanega brancina na začinjenih zelenih algah) in testenine (strigoli z zrelo govedino in sredozemskimi zelišči na ostružkih sira)Potencial staranja: najboljši v letu, v katerem je dan na trg, v temnem prostoru pa se stara do 3 leta VINEFIKACIJA Vinorodna regija: Brda Oblika vinograda: terase Nadmorska višina: 80 - 200 mNačin gojenja: GuyotGostota zasaditve: 4000 - 5000 trt / haStarost vinogradov: 10 - 25 let Vrsta tal: fliš, lapor, peščenjak Podnebje: submediteransko, mešanica toplega morskega zraka in vpliv hladnih alpskih vetrov Integrirana proizvodnja z nadzorovanim poreklom. GROZDJE IN FERMENTACIJA Sorta: 50% rebula - avtohtona sorta iz Goriških Brd,50% chardonnaya Trgatev: izključno ročna Fermentacija: 100% v posodah iz nerjavečega jekla pri T = 14 °C Sekundarna fermentacija: 100% v rezervoarjih Charmat pri T = 16 °C Zorenje: 100% v rezervoarjih Charmat, 10 mesecev 'sur lie'
Slika je simbolična in se lahko razlikuje od serije do serije.
Vabljeni k registraciji za varen nakup in spremljanje statusa naročil.
RegistracijaNakupujte varno in udobno. Kot naš uporabnik imate vpogled tudi v status naročila. Postopek je enostaven, potrebujemo le vaš elektronski naslov in nekaj podatkov.
Registracija B2BNa vaš e-poštni naslov smo vam poslali povezavo, s katero bomo verificirali vaš e-poštni naslov. Verifikacija e-poštnega naslova je potrebna samo ob prvi prijavi. Po uspešni verifikaciji se bo izbrani izdelek samodejno dodal v opomnik.
Izdelek ste uspešno dodali v opomnik. Ko bo izdelek na zalogi boste o tem obveščeni na vaš email naslov.