Preveri zalogo po poslovalnicah
Cabernet sauvignon samostojno pridelamo le ob izjemnih letnikih.
Pridelan je po klasičnem postopku maceracije z ročnim potapljanjem klobuka vse do konca fermentacije, 22 dni. Vino zorimo v lesenih sodih na finih drožeh še najmanj 30 mesecev.
Vino je globoke rubinasto rdeče barve z vijoličnimi odtenki.
Cvetica je poudarjena, po zrelem rdečem in črnem sadju, jagodičevju, papriki, tobaku. Krepkega telesa, polnega okusa in z umirjeno kislino.
Poda se k bogatim mesnim jedem, ovčetini in steakom.
Ponudimo ga pri temperaturi med 18 - 20°C.
Vabljeni k registraciji za varen nakup in spremljanje statusa naročil.
RegistracijaNakupujte varno in udobno. Kot naš uporabnik imate vpogled tudi v status naročila. Postopek je enostaven, potrebujemo le vaš elektronski naslov in nekaj podatkov.
Registracija B2BNa vaš e-poštni naslov smo vam poslali povezavo, s katero bomo verificirali vaš e-poštni naslov. Verifikacija e-poštnega naslova je potrebna samo ob prvi prijavi. Po uspešni verifikaciji se bo izbrani izdelek samodejno dodal v opomnik.
Izdelek ste uspešno dodali v opomnik. Ko bo izdelek na zalogi boste o tem obveščeni na vaš email naslov.