ORGANOLEPTIČNE LASTNOSTI
Granatno rdeča z oranžnimi odsevi. V tem Barolu napad sladkega korena udari v nos. V ustih velika svežina, ki se v zelo finem ravnovesju poigrava z eleganco, ki daje občutek sladkosti. Vse se konča z občutkom joda.
UJEMANJE S HRANO
Barolo par excellence se odlično poda k pomembnim jedem, kot so tradicionalne piemontske mesne druge jedi. V vzhodni Evropi najdemo golaž v različnih svetovnih tradicijah. Če zavijete na Japonsko, meso na žaru (yakiniku), kot je govedina. Selitev v Združene države Amerike, goveje meso (angus, wagyu, lokalni vol, longhorn) tudi rebra.
Vabljeni k registraciji za varen nakup in spremljanje statusa naročil.
RegistracijaNakupujte varno in udobno. Kot naš uporabnik imate vpogled tudi v status naročila. Postopek je enostaven, potrebujemo le vaš elektronski naslov in nekaj podatkov.
Registracija B2BNa vaš e-poštni naslov smo vam poslali povezavo, s katero bomo verificirali vaš e-poštni naslov. Verifikacija e-poštnega naslova je potrebna samo ob prvi prijavi. Po uspešni verifikaciji se bo izbrani izdelek samodejno dodal v opomnik.
Izdelek ste uspešno dodali v opomnik. Ko bo izdelek na zalogi boste o tem obveščeni na vaš email naslov.