Preveri zalogo po poslovalnicah
TIP OBIRANJA: ročno
ČAS: drugi teden aprila
STARANJE: hrast hrast hrast : da
VRSTA: Sodi za tretjo uporabo
ČAS: 6 mesecev
ČAS PRIDOBIVANJA VINA SKUPNI ČAS MACERACIJE: 25 dni
Najvišja TEMPERATURA FERMENTACIJE: 28 ºC
Kvas: izbrane kvasovke
JABOLČNO-MLEČNA FERMENTACIJA: 100 % JABOLČNO-MLEČNA FERMENTACIJA: 100 % JABOLČNO-MLEČNA FERMENTACIJA: 100 % JABOLČNO-MLEČNA FERMENTACIJA
KLARIFICIRANJE IN STABILIZACIJA: Naravno z ohlajanjem
Čas zorenja v kleti: 9 mesecev
MINIMALNI ČAS V STEKENI: 6 mesecev POTENCIAL: 7 let
Vabljeni k registraciji za varen nakup in spremljanje statusa naročil.
RegistracijaNakupujte varno in udobno. Kot naš uporabnik imate vpogled tudi v status naročila. Postopek je enostaven, potrebujemo le vaš elektronski naslov in nekaj podatkov.
Registracija B2BNa vaš e-poštni naslov smo vam poslali povezavo, s katero bomo verificirali vaš e-poštni naslov. Verifikacija e-poštnega naslova je potrebna samo ob prvi prijavi. Po uspešni verifikaciji se bo izbrani izdelek samodejno dodal v opomnik.
Izdelek ste uspešno dodali v opomnik. Ko bo izdelek na zalogi boste o tem obveščeni na vaš email naslov.