Preveri zalogo po poslovalnicah
Po ročnem obiranju najbolj zrelega in zdravega grozdja, pridelanega na biodinamičnem v vinogradih, se grozdje do devet mesecev macerira v rabljenih lesenih 550-l Tonneaux sodih, pri čemer se uporabljajo samo avtohtone kvasovke. Nato vino zori na v rabljenih hrastovih sodih najmanj 12 mesecev. Vino se ustekleniči s prostim padom. Vina ATIMO niso bila toplotno ali hladno stabilizirana in niso bila filtrirana. ATIMO je namenoma proizveden z drobnimi usedlinami, ki ostanejo v steklenici. Predlagamo, da pred odprtjem obrnete steklenico navzdol in tako uživate v motnem slogu.
vina. Priporočena temperatura postrežbe je 12 °C.
Vabljeni k registraciji za varen nakup in spremljanje statusa naročil.
RegistracijaNakupujte varno in udobno. Kot naš uporabnik imate vpogled tudi v status naročila. Postopek je enostaven, potrebujemo le vaš elektronski naslov in nekaj podatkov.
Registracija B2BNa vaš e-poštni naslov smo vam poslali povezavo, s katero bomo verificirali vaš e-poštni naslov. Verifikacija e-poštnega naslova je potrebna samo ob prvi prijavi. Po uspešni verifikaciji se bo izbrani izdelek samodejno dodal v opomnik.
Izdelek ste uspešno dodali v opomnik. Ko bo izdelek na zalogi boste o tem obveščeni na vaš email naslov.