Preveri zalogo po poslovalnicah
Malvazija OMO se je rodila v želji pokazati poseben obraz istrske sorte malvazija kot odličnega, bogatega in dolgotrajnega vina s poreklom. Predpogoje za takšno grozdje in vino sem našel na zgodovinsko preverjenih lokacijah v bližini Buj, kjer na topli, lahki in naravno bogati "rjavi zemlji" na peščenem flišu istrska malvazija najde pogoje za zorenje kot nikjer drugje, kjer se zaradi kombinacije izjemno visoke koncentracije sladkorja in arom redno pojavlja odlična naravna kislost svežega grozdja tudi v običajnem času trgatve. Da bi ustvarili pošteno vino iz tako posebnega teroirja, je bil podrobno uporabljen skrbni klasični pristop za velika svetovna vina: Vino je bilo izdelano iz lokalnih sort, ekološke pridelave grozdja, posebnega izbora popolnoma zrelega in zdravega grozdja, priprave in uporabe naravnih kvasovk pied de Cuvee iz vinograda, minimalnih in samo klasičnih enoloških sredstev (sulfiti, bentonit), nadzorovano vrenje pri nekoliko višjih temperaturah, kot se običajno uporabljajo za sveža bela vina (18-22 °C), po vrenju pa zorenje naslednjih 18 mesecev v kombinaciji velikih hrastovih sodov s prostornino 1.000 l in nevtralnih akacijevih kadi s prostornino 500 l, v katerih je vpliv mešanja na fino usedlino kvasovk skrbno doziran. Rezultat je bogata, zrela in kompleksna istrska malvazija, ki je pripravljena za uživanje dve leti po trgatvi, vendar ima možnost nadaljnjega staranja v steklenici še nekaj let.
Vabljeni k registraciji za varen nakup in spremljanje statusa naročil.
RegistracijaNakupujte varno in udobno. Kot naš uporabnik imate vpogled tudi v status naročila. Postopek je enostaven, potrebujemo le vaš elektronski naslov in nekaj podatkov.
Registracija B2BNa vaš e-poštni naslov smo vam poslali povezavo, s katero bomo verificirali vaš e-poštni naslov. Verifikacija e-poštnega naslova je potrebna samo ob prvi prijavi. Po uspešni verifikaciji se bo izbrani izdelek samodejno dodal v opomnik.
Izdelek ste uspešno dodali v opomnik. Ko bo izdelek na zalogi boste o tem obveščeni na vaš email naslov.