Preveri zalogo po poslovalnicah
Popolnoma zrelo, že rahlo prezrelo grozdje, so po trgatvi macerirali 21 dni, trikrat na dan potapljanje klobuka v lesenem sodu. Fermentacija je bila spontana z lastnimi kvasovkami. Nato je sledil pretok in zorenje z finimi drožmi še eno leto. Polnjeno brez filtracije.
Vabljeni k registraciji za varen nakup in spremljanje statusa naročil.
RegistracijaNakupujte varno in udobno. Kot naš uporabnik imate vpogled tudi v status naročila. Postopek je enostaven, potrebujemo le vaš elektronski naslov in nekaj podatkov.
Registracija B2BNa vaš e-poštni naslov smo vam poslali povezavo, s katero bomo verificirali vaš e-poštni naslov. Verifikacija e-poštnega naslova je potrebna samo ob prvi prijavi. Po uspešni verifikaciji se bo izbrani izdelek samodejno dodal v opomnik.
Izdelek ste uspešno dodali v opomnik. Ko bo izdelek na zalogi boste o tem obveščeni na vaš email naslov.