Vina kleti Ferrari se proizvajajo na visokih nadmorskih višinah najboljših pridelovalnih območij Trentina in so narejena v kleti v skladu s smernicami Trentodoc. Letnik...
Pridelan ob najboljših letnikih, maceracija cca 30 dni, nato zori v lesu vsaj 5 let. Ponudite ga k divjačini ali jedem z žara, starani skuti, zrelim sirom …
Pridelana le ob najboljših letnikih. Maceracija cca 10-14 dni, nato odleži 2 leti v lesenih sodih. Ponudimo jo k izbranim zrelim sirom, jedem s tartufi, ribam na žaru.
Pridelamo ga le ob izjemnih letnikih, maceracija 22 dni, nato zori v lesenih sodih najmanj 30 mesecev. Lepo se poda k bogatim mesnim jedem , ovčetini in steaku.
Hišna rdeča zvrst iz Merlota, Cabernet Sauvignona, Cabernet Franca in Refoška. 20 dni maceracije in 48 mesecev zorenja v hrastovih sodih.Odličen spremljevalec divjačinskih...
Refošk je pridelan iz najboljšega grozdja in izbrane lege. Maceracija14 dni, 36 mesecev zorenja v velikih lesenih sodih. Najboljše se poda k pršutu in mesnim jedem.
Hišna bela zvrst iz štirih sort grozdja. Maceracija 5 dni, 1 leto zorenja v lesu. Vino je primerno za jedi na osnovi tartufa, z belo ribo na žaru ali z zrelimi siri.
Pridelan je iz 60% čiste sorte refoška z dodatkom cabernet sauvignona, merlota, shiraza in malo cipra. Vino je lepe intenzivnejše češnjeve barve. Cvetica je zelo čista, sadna,...
Bogata je na vonjavah in okusu. Vonj je saden: citrusi, breskev, ananas; meden, z rahlimi cvetnimi notami: akacija. V ustih je sveža, polnega telesa, harmonična z umirjeno...
Nežne rubinaste barve z rožnatimi odtenki Cvetica je zelo sveža, sadna, primarna; jagode, maline, grenivka, skupek rdečkastih sadežev. Primerna kot aperitiv ter k...
Na vaš e-poštni naslov smo vam poslali povezavo, s katero bomo verificirali vaš e-poštni naslov. Verifikacija e-poštnega naslova je potrebna samo ob prvi prijavi. Po uspešni verifikaciji se bo izbrani izdelek samodejno dodal v opomnik.
Uspešno
Izdelek ste uspešno dodali v opomnik. Ko bo izdelek na zalogi boste o tem obveščeni na vaš email naslov.