Preveri zalogo po poslovalnicah
Rezultat fermentacije riža, vode, kvasa in Kôji (naravni encim, ki omogoča pretvorbo škroba v sladkor). Ta Nihonshu je narejen iz riževih zrn Koshi Hikari. Če je predpisana minimalna stopnja poliranja riževih jedrc 60 %, mora biti vsaj 40 % zunanjega riževega zrna polirano.
Barva: prozorna.
Nos: svež, saden, cvetlični, note grozdja, sliv, mineralov, pridih morskih alg.
Okus: Bogat, mineralen, sadna sliva, note riževega prahu, začimb, koriandra.
Zaključek: Dolgotrajen, zaobljen.
Vabljeni k registraciji za varen nakup in spremljanje statusa naročil.
RegistracijaNakupujte varno in udobno. Kot naš uporabnik imate vpogled tudi v status naročila. Postopek je enostaven, potrebujemo le vaš elektronski naslov in nekaj podatkov.
Registracija B2BNa vaš e-poštni naslov smo vam poslali povezavo, s katero bomo verificirali vaš e-poštni naslov. Verifikacija e-poštnega naslova je potrebna samo ob prvi prijavi. Po uspešni verifikaciji se bo izbrani izdelek samodejno dodal v opomnik.
Izdelek ste uspešno dodali v opomnik. Ko bo izdelek na zalogi boste o tem obveščeni na vaš email naslov.