Preveri zalogo po poslovalnicah
Lahkoten in čist slog varjenja sakeja iz Niigate, ki ga je v zgodnjih 70. letih prejšnjega stoletja prvi opredelil Koshi no Kanbai, so posnemale tudi druge pivovarne, vendar se nobena ni približala njegovemu dokončnemu izrazu klasičnega sloga ginjo iz Niigate. Priporočila za serviranje: Tokusen, ki je varjen po tradiciji Echigo v prefekturi Niigata, brez težav dopolnjuje skoraj vso japonsko hrano. Običajno ga postrežemo pri temperaturi 12-20 stopinj, vendar s segrevanjem razkrije veliko nežnost in prefinjenost.
Vabljeni k registraciji za varen nakup in spremljanje statusa naročil.
RegistracijaNakupujte varno in udobno. Kot naš uporabnik imate vpogled tudi v status naročila. Postopek je enostaven, potrebujemo le vaš elektronski naslov in nekaj podatkov.
Registracija B2BNa vaš e-poštni naslov smo vam poslali povezavo, s katero bomo verificirali vaš e-poštni naslov. Verifikacija e-poštnega naslova je potrebna samo ob prvi prijavi. Po uspešni verifikaciji se bo izbrani izdelek samodejno dodal v opomnik.
Izdelek ste uspešno dodali v opomnik. Ko bo izdelek na zalogi boste o tem obveščeni na vaš email naslov.