Ne glede na letnik je to vino res staro več kot 100 let. Predstavlja družinsko pot do proizvodnje argentinskega malbeca, ki se lahko kosa z velikimi svetovnimi vini.
20 % celih grozdov in 80 % celih jagod se ročno naloži v 225-500-litrske nove francoske hrastove sode za 100-odstotno fermentacijo v sodih, ki traja 17 in 28 dni, kar omogoča nemoteno integracijo hrasta. Temperatura fermentacije je nizka, kar omogoča intenzivne arome, z ročnim upravljanjem pokrovčka pa se zagotovijo mehki, nežni okusi in ekstrakcija taninov. Divje kvasovke. Alkoholna in jabolčno-mlečna fermentacija v sodu pusti precej usedlin in usedlin. Vino zori v sodih iz francoskega hrasta 10 in 15 mesecev.
Vabljeni k registraciji za varen nakup in spremljanje statusa naročil.
RegistracijaNakupujte varno in udobno. Kot naš uporabnik imate vpogled tudi v status naročila. Postopek je enostaven, potrebujemo le vaš elektronski naslov in nekaj podatkov.
Registracija B2BNa vaš e-poštni naslov smo vam poslali povezavo, s katero bomo verificirali vaš e-poštni naslov. Verifikacija e-poštnega naslova je potrebna samo ob prvi prijavi. Po uspešni verifikaciji se bo izbrani izdelek samodejno dodal v opomnik.
Izdelek ste uspešno dodali v opomnik. Ko bo izdelek na zalogi boste o tem obveščeni na vaš email naslov.