"Grozdje ob najboljših parametrih zrelosti ločimo od pecljev in pustimo macerirati ob stiku z jagodnimi kožicami za 28 dni. Po končani kontrolirani fermentaciji izvedemo mehko stiskanje. Zorenje poteka v inox cisternah in delno v hrastovih sodih barrique v katerih vino pridobi rahlo noto lesa, strukturo in tipičen začinjen vonj. V prvih mesecih naslednjega leta vino ustekleničimo. Na vonju je prepoznavna zrelost sliv in temnega jagodičevja, ki se postopoma stopnjuje v
toplino marmelad, vonjav usnja in tobaka. Na okusu je izredno mehak. Zaznava se tako prijetna nežna sadna nota rdečega sadja. Enostavna struktura z zaznavno prijetno svežino."
Vabljeni k registraciji za varen nakup in spremljanje statusa naročil.
RegistracijaNakupujte varno in udobno. Kot naš uporabnik imate vpogled tudi v status naročila. Postopek je enostaven, potrebujemo le vaš elektronski naslov in nekaj podatkov.
Registracija B2BNa vaš e-poštni naslov smo vam poslali povezavo, s katero bomo verificirali vaš e-poštni naslov. Verifikacija e-poštnega naslova je potrebna samo ob prvi prijavi. Po uspešni verifikaciji se bo izbrani izdelek samodejno dodal v opomnik.
Izdelek ste uspešno dodali v opomnik. Ko bo izdelek na zalogi boste o tem obveščeni na vaš email naslov.