Simbolna sorta v Goriških Brdih. Grozdje je trgano ročno in ob ob polni zrelosti. Izvedena je trgatev v dveh fazah v razmaku 14 dni. Želeli smo hkrati tipično aromatičnost in hkrati svojevrstno mineralnost, ki je tipična za Goriška Brda. Opravljena je bila hladna maceracija, 2 do 3 dni. Nato macerirana drozga preide na lahko stiskanje. S tem pridobimo cvet najboljšega mošta. Sledi začetek fermentacije z selekcioniranimi kvasovkami pod kontrolirano temperaturo 15 °C. Vino nato zori v inox cisternah kjer pride do dolgih procesov batonnage, ki vinu ohranijo svežino, strukturo in svoj sorten vonj.
Vabljeni k registraciji za varen nakup in spremljanje statusa naročil.
RegistracijaNakupujte varno in udobno. Kot naš uporabnik imate vpogled tudi v status naročila. Postopek je enostaven, potrebujemo le vaš elektronski naslov in nekaj podatkov.
Registracija B2BNa vaš e-poštni naslov smo vam poslali povezavo, s katero bomo verificirali vaš e-poštni naslov. Verifikacija e-poštnega naslova je potrebna samo ob prvi prijavi. Po uspešni verifikaciji se bo izbrani izdelek samodejno dodal v opomnik.
Izdelek ste uspešno dodali v opomnik. Ko bo izdelek na zalogi boste o tem obveščeni na vaš email naslov.